Studiestart!

Kom godt i gang med studiet hos Green Heroes!

 

Få mere ud af din SU

Hos Green Heroes tilbyder vi 10 % på alle MacBooks med rabatkoden STUDIE2022, til at sparke det nye studie godt i gang. Alle vores maskiner kommer med 3 års garanti, så du med god samvittighed kan være grøn gennem hele dit studie.

Alle computere gennemgår 20 strikse punkter, så den er klar til brug før den lander hos dig.

Macbook Air computer
Macbook Pro computer

Hvad skal din Mac kunne?

Skal du primært bruge din MacBook som skriveredskab, vil vi klart anbefale dig en Air. Skal du derimod arbejde med billedemanipulation, videoredigering og programmering, anbefaler vi en Pro.

Se videoen og bliv klogere på dit valg.

Vi er Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede Mac computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram inklusiv komplet funktionstest. På grund af dette, kan vi tilbyde en gratis 36 måneders garanti på alle vores Mac computere!

Som en yderligere sikkerhed har du 14 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med produktet.

Refurbished – et klart plus for klimaet

Vi befinder os i en tid, hvor det er helt afgørende at begrænse vores Co2 aftryk og dermed udvise ansvarlighed. Det ansvar har vi nu påtaget hos Green Heroes.

Ud over at begrænse vores forbrug og dermed miljøbelastningen, arbejder vi seriøst med tiltag, der giver dig et super flot genbrugt Apple produkt og dermed muligheden for at gøre en konkret forskel, til fordel for en natur i dyb krise. Derfor er vi gået i samarbejde med Growing Trees Network omkring et af deres skovrejsningsprjekter.

Vi har besluttet at købe og plante et træ, hver gang vi sælger en Refurbished Macbook, Mac air eller Ipad.

Vi vil holde dig informeret omkring vores arbejde med vores grønne omstilling. En stor tak til vores kunder der hjælper os med at gøre verden til et bedre sted at være.