Handelsbetingelser

 

1. Generelt

Denne webshop drives og ejes af:

Green Heroes ApS
Kinavej 1C
4200 Slagelse
CVR: 43311530

Med undtagelse af hvad der er angivet i disse handelsbetingelser, gælder købeloven ved salg til virksomheder/forhandlere.

2. Produktinformation og manualer

Produkterne på hjemmesiden udgør Green Heroes almindelige sortiment. Opdages der en forskel i vilkår, produktinformationer eller priser angivet på Green Heroes hjemmeside og i andre publikationer, vil informationen på hjemmesiden være den gældende.

Hvert produkt har en tilhørende produktside, hvor der indgår generelle oplysninger om produktet, såsom egenskaber og funktioner. Green Heroes henviser til den respektive producent for nærmere information om produkterne.


3. Betaling

Betalingsmuligheder:

Kortbetaling
Du kan betale med VISA, MasterCard eller Diners Club. Hvis du vælger at betale med et debetkort/kreditkort, har vi brug for dine kortoplysninger. Beløbet reserveres ved selve købet og debiteres, når pakken afsendes fra vores lager. Vi tager ikke kortgebyrer.
Bemærk venligst, at vi ikke gemmer kortoplysninger, og ved din næste bestilling skal du derfor indtaste dine kortoplysninger på ny. Navnet på betalingskortet og faktureringsadressen skal stemme overens.

Klarna
Kredit betaling via Klarna. Med Klarna kan du handle på nettet uden at skulle finde betalingskortet frem eller registrere dig. Hvis du vælger afbetaling med Klarna, kan du samle indkøb fra forskellige webshops på en månedsfaktura. Månedsfakturaen bliver altid sendt i slutningen af måneden med betalingsfrist i begyndelsen af måneden efter.

ViaBill
Del betalingen op med ViaBill. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned.
Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill.
Du kan læse mere om ViaBill på deres hjemmeside.

Anyday
Del betalingen op med Anyday. Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Du kan læse mere om Anyday på deres hjemmeside.

4. Priser og fragt

Priserne hos Green Heroes regnes i danske kroner og inkluderer 25% i moms og i nogen tilfælde bruges der brugtmoms. Dette vil fremgå af fakturaen hvilken type moms der er gjort brug af. Der er altid 25% moms på tilbehør.

Green Heroes leverer i hele verden. Leveringstiden afhænger af, hvor pakken rent geografisk sendes til. Leveringstiden afhænger af om produktet findes på vores lokale lager eller fjernlager:

  • Leveringstiden for varer som er på lager er 1-2 dage til Danmark og 1-5 dage til udlandet
  • Leveringstiden for varer som er på fjernlager 2-4 dage til Danmark og 3-5 dage til udlandet

Green Heroes tilbyder forsendelse via PostNord til 0,- for levering i Danmark. For levering udenfor Danmark, oplyses denne i forbindelse med købsprocessen i webshoppen.

Udsolgte varer eller varer i restordre
Ved eventuelle varer i restordre eller forsinkelse af varen vil du blive informeret via e-mail herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare.

5. Fortrydelsesret

Som forbruger har du altid 14 dages fortrydelsesret hos os. Fristen gælder fra den dag, hvor du modtager varen. Har du bestilt flere forskellige produkter i samme ordre som leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager det sidste produkt.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@greenheroes.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Har du købt flere produkter hos os, har du mulighed for at returnere et eller flere produkter, selvom de er købt i én ordre. Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Vi fremsender en pakkelabel, således at returneringen er uden omkostninger for dig.

Ingen fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Green Heroes ApS
Kinavej 1C
4200 Slagelse
Att: Retur

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Ændring og afbestilling

Ændring
Du kan uden omkostninger ændre i din ordre, såfremt den ikke er ekspederet hos Green Heroes, det vil sige indtil du modtager en ordrebekræftelse via e-mail. Kontakt vores kundeservice hurtigst muligt på hej@greenheroes.dk, da din ordre behandles, så snart du gennemfører din ordre. Når din ordre er blevet færdigbehandlet, er det ikke længere muligt at foretage ændringer.

Afbestilling
Hvis du vil annullere et køb, kan du gøre det uden beregning, indtil pakken har forladt vores lager, det vil sige indtil du modtager en ordrebekræftelse via e-mail. Kontakt vores kundeservice hurtigst muligt på hej@greenheroes.dk, da din ordre behandles, så snart du gennemfører din ordre. Hvis din ordre allerede er blevet færdigbehandlet, henviser vi til fortrydelsesretten. Som forbruger har du altid mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage.

6. Transportskader

Vi opfordrer dig til at sikre, at din pakke er ubeskadiget, når du modtager den. Hvis pakken skulle være beskadiget, bedes du enten bede fragtmanden om at notere skaden ved udleveringen eller nægte at modtage varen. Eventuelle transportskader bedes hurtigst muligt indrapporteres til Green Heroes. Anmeld hændelsen til vores kundeservice på adressen hej@greenheroes.dk.

Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, bedes du hurtigst muligt reklamere til Green Heroes.

For at forenkle din returnering når du returnerer en transportskade, bedes du registrerer din retur online på vores webshop, følger vejledningen og du vil herefter modtage en e-mail med gratis returlabel. Husk at gemme trackingnummer så du ved hvor langt din pakke er kommet.

OBS! Vi modtager kun pakker som er sendt direkte til adressen.

7. Reklamationsret og garanti

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Green Heroes ApS
Kinavej 1C
4200 Slagelse
Att: Retur

OBS. Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

For at forenkle din returnering i tilfælde af en reklamation, bedes du registrerer din retur online på vores webshop, følger vejledningen og du vil herefter modtage en e-mail med gratis returlabel. Husk at gemme trackingnummer så du ved hvor langt din pakke er kommet.

Garanti

Udover dine 2 års lovbestemte reklamationsret, har vi har valgt at udvide reklamationsretten til 3 år. Denne udvidet garanti gælder kun på MacBooks og iMacs.
Hvis producenten tilbyder en længere garanti på det enkelte produkt, vil du selvfølgelig blive tilbudt den samme garantiperiode. Garantien dækker funktionsfejl, der opstår i garantiperioden.

Garanti’en dækker ikke:

  • Normal slidtage af udstyret
  • Normal slidtage af batteriet. Bemærk at “Need service” eller “Soon service” advarsler kan forekomme, grundet cyklusser på batteriet.
  • Hvis udstyret er bøjet, har vandskade eller hvis funktioner såsom skærmglas, tastatur, trackpad og porte (fx USB) er gået i stykker på grund af forkert brug, fx. ved at udstyret er blevet tabt eller har ramt noget.
  • Softwarefejl, herunder fjernelse af virus og anden malware
  • Skader sket ifm. forsendelse af udstyret til os, på grund af din uagtsomhed. Du er ansvarlig for at pakke udstyret korrekt ind til forsendelse.
  • Hvis serienummer er fjernet eller gjort ulæseligt på anden måde
  • Garantien bortfalder hvis udstyret er blevet fysisk åbnet, eller hvis udstyret er blevet repareret af kunden selv eller en 3. part uden Green Heroes skriftlige samtykke

Hvis du modtager en erstatningsenhed, er garantien fortsat gyldig fra datoen for den oprindelige købsdato. Hvis du sælger udstyret til en ny ejer inden for garantiperioden, er du ansvarlig for at informere Green Heroes om ejerskabsændringen for at sikre, at den nye ejer er berettiget til garantien. Garantiudvidelser kan ikke overføres og gælder kun for dig som den oprindelige køber.

Vi forbeholder sig retten til at opkræve 150 DKK for leveringsomkostningerne i tilfælde, hvor du var eller burde have været klar over, at garantien er ugyldig.

8. Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hej@greenheroes.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/

9. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Green Heroes ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.greenheroes.dk er Green Heroes ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: hej@greenheroes.dk.

 10. Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Green Heroes
Kinavej 1C
4200 Slagelse
hej@greenheroes.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.11.2022