Handelsbetingelser

Gældende fra 01.08.2023.

 1. Generelt

Denne webshop drives og ejes af:

Green Heroes ApS
Kinavej 1C
4200 Slagelse
CVR: 43311530

 1. Produktinformation

Produkterne på hjemmesiden udgør Green Heroes almindelige sortiment. Opdages der en forskel i vilkår, produktinformationer eller priser angivet på Green Heroes hjemmeside og i andre publikationer, vil informationen på hjemmesiden være den gældende.

Hvert produkt har en tilhørende produktside, hvor der indgår generelle oplysninger om produktet, såsom egenskaber og funktioner. Green Heroes henviser til den respektive producent for nærmere information om produkterne.

 1. Betaling

Betalingsmuligheder:

Kortbetaling

Du kan betale med VISA og MasterCard. Hvis du vælger at betale med et debetkort/kreditkort, har vi brug for dine kortoplysninger. Vi tilbyder derudover betaling via MobilePay, Google Pay og Apple Pay. Beløbet reserveres ved selve købet og debiteres, når pakken afsendes fra vores lager. Vi tager ikke kortgebyrer.

Bemærk venligst, at vi ikke gemmer kortoplysninger, og ved din næste bestilling skal du derfor indtaste dine kortoplysninger på ny. Navnet på betalingskortet og faktureringsadressen skal stemme overens.

Klarna

Kredit betaling via Klarna. Med Klarna kan du handle på nettet uden at skulle finde betalingskortet frem eller registrere dig. Hvis du vælger afbetaling med Klarna, kan du samle indkøb fra forskellige webshops på en månedsfaktura. Månedsfakturaen bliver altid sendt i slutningen af måneden med betalingsfrist i begyndelsen af måneden efter.

ViaBill

Del betalingen op med ViaBill. Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse samme dato hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. Du kan læse mere om ViaBill på deres hjemmeside.

Anyday

Del betalingen op med Anyday. Med Anyday kan du dele din betaling op i 4. Du betaler 25 % når varen leveres, og det resterende beløb betales af over de følgende 3 måneder. Anyday er gratis for dig, så længe du betaler til tiden. Med Anyday får du en konto, som du kan anvende ved alle webshops, der tilbyder betaling gennem Anyday. Du kan læse mere om Anyday på deres hjemmeside.

Bankoverførsel

Det er muligt at betale via bankoverførsel. Vælges Bankoverførsel i købsprocessen, vises vores kontooplysninger. Vi beder dig angive dit ordrenummer ved overførslen i din netbank. Når vi har registreret din betaling, fremsender vi din ordre til dig. Ønsker du hurtigere ekspedition, anbefaler vi at du fremsender en kvittering til os på [email protected].

 1. Priser og fragt

Priserne hos Green Heroes regnes i danske kroner og inkluderer 25% moms. Det vil fremgå af produktet, hvis det afregnes med brugtmoms. Leveringstiden afhænger af, hvor pakken rent geografisk sendes til, samt om produktet findes på vores lokale lager eller fjernlager:

 • Leveringstiden for varer som er på lager er 1-2 dage til Danmark og 2-5 dage til udlandet.
 • Leveringstiden for varer som er på fjernlager 3-5 dage til Danmark og 4-7 dage til udlandet.

Green Heroes tilbyder forsendelse via PostNord til 49,- for levering i Danmark, dog 39,- hvis det er til en pakkeshop. For levering udenfor Danmark, oplyses denne i forbindelse med købsprocessen i webshoppen.

Green Heroes forbeholder sig retten til at annullere ordren i tilfælde af en klar og væsentlig prisfejl. Der er her tale om en mulig prisfejl, hvor prisen på produktet afviger så væsentligt og klart fra varens normale prisniveau, at gennemsnitsforbrugeren ville anses for at have forstået den pågældende fejl.

Udsolgte varer eller varer i restordre

Ved eventuelle varer i restordre eller forsinkelse af varen vil du blive informeret via e-mail herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare.

 1. Fortrydelsesret

Du har altid 30 dages fortrydelsesret hos os. Fristen gælder fra den dag, hvor du modtager varen. Har du bestilt flere forskellige produkter i samme ordre som leveres enkeltvis, løber fristen fra den dag, hvor du modtager det sidste produkt. Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du skal benytte formularen på www.greenheroes.dk/retur.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Har du købt flere produkter hos os, har du mulighed for at returnere et eller flere produkter, selvom de er købt i én ordre. Bemærk at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os. Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret

Vi tilbyder ikke fortrydelsesret på levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender

os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Green Heroes ApS
Kinavej 1C
4200 Slagelse
ATT: Retur

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Ændring og afbestilling

Ændring

Du kan uden omkostninger ændre i din ordre, hvis den ikke er ekspederet hos Green Heroes, det vil sige indtil du modtager en ordrebekræftelse via e-mail. Kontakt vores kundeservice hurtigst muligt på [email protected], da din ordre behandles, så snart du gennemfører din ordre. Når din ordre er blevet færdigbehandlet, er det ikke længere muligt at foretage ændringer.

Afbestilling

Hvis du vil annullere et køb, kan du gøre det uden beregning, indtil pakken har forladt vores lager, det vil sige indtil du modtager en ordrebekræftelse via e-mail. Kontakt vores kundeservice hurtigst muligt på [email protected], da din ordre behandles, så snart du gennemfører din ordre. Hvis din ordre allerede er blevet færdigbehandlet, henviser vi til fortrydelsesretten. Du har altid mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage.

 1. Transportskader

Vi opfordrer dig til at sikre, at din pakke er ubeskadiget, når du modtager den. Hvis pakken skulle være beskadiget, bedes du enten bede fragtmanden om at notere skaden ved udleveringen eller nægte at modtage varen. Eventuelle transportskader bedes hurtigst muligt indrapporteres til Green Heroes. Anmeld hændelsen til vores kundeservice på adressen [email protected]. Opdager du først skaden, efter du har åbnet pakken, bedes du hurtigst muligt reklamere til Green Heroes.

For at forenkle din returnering når du returnerer en transportskade, bedes du registrere det på www.greenheroes.dk/retur og du vil herefter modtage en e-mail med gratis returlabel. Husk at gemme trackingnummer så du ved hvor langt din pakke er kommet. OBS! Vi modtager kun pakker som er sendt direkte til adressen.

 1. Reklamationsret og garanti

Reklamationsret

Der ydes altid 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Green Heroes har valgt at give 3 års garanti*, og derved udvide din reklamationsret til 36 måneder*. Reklamationsretten omfatter mangler, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, misvedligeholdelse eller udefra kommende skade (dette omfatter også fejl som følge af væskeskade). Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til os inden for rimelig tid, efter fejlen eller manglen er opdaget eller burde være opdaget. Alle følgeskader sket i forbindelse med fortsat brug efter fejlen er opstået, vil ikke være dækket af reklamationsretten. I forbindelse med reklamationssagen, skal du benytte vores formular som du finder her: www.greenheroes.dk/retur . Det er ikke muligt at indsende varen til os, uden forudgående aftale med kundeservice. Green Heroes frasiger sig ethvert ansvar for varer, der indsendes til en af vores adresser, uden forudgående aftale.

Alle reklamationer skal håndteres af vores egne teknikere eller samarbejdspartnere. Vælger du selv at gå til anden reparatør, kan dette have indflydelse på din fremadrettede reklamationsret på produktet.

Fremvisning af en gyldig faktura, er et krav for at kunne gøre et reklamationskrav gældende over for Green Heroes.

Udgifter i forbindelse med returnering af varer dækkes af Green Heroes.

Garanti

Ved køb af varer fra Green Heroes, tilbyder Green Heroes 3 års garanti.

*Følgende er undtaget af 36 måneders garanti:

 • Varer købt som Outlet produkt. På Outlet varer ydes 24 måneders reklamationsret.
 • Garantiperioden for computerens batteri er begrænset til 12 måneder fra købsdatoen.

Reklamationsproces

Venligst udfyld denne formular for at sende computeren til reparation: www.greenheroes.dk/retur

Du er ansvarlig for at sikkerhedskopiere filerne på computeren, før du sender den til reparation. Du er ansvarlig for at pakke computeren på en omhyggelig og beskyttende måde, inden du sender den til os. Du vil i en mail fra os få angivet hvordan du returnerer computeren til os. Du er ansvarlig for computeren, indtil den er leveret til Green Heroes. Hvis computeren bliver leveret og returneret, så den er mærket som skrøbelig, hvilket betyder, at håndteringen af computeren kræver særlige forholdsregler, er du forpligtet til at betale for de afholdte leveringsomkostninger.

Send ikke noget tilbehør med computeren, når du sender den til reparation under garantien.

Du skal sikre dig, at Find min Mac er blevet deaktiveret, såfremt det er en Mac du skal returnere, før du sender den til Green Heroes. Green Heroes vil ikke være i stand til at reparere computeren eller tilbyde en erstatningsenhed, før Find min Mac er blevet deaktiveret. Green Heroes forbeholder sig retten til at returnere computeren til dig og opkræve leveringsomkostningerne, i tilfælde hvor du var eller burde have været klar over, at Find min Mac-funktionen er slået til og ikke deaktiveret inden for en (1) måned efter, at du har kontaktet Green Heroes. I dette tilfælde vil Green Heroes sende enheden tilbage til dig og ikke påbegynde reparationsprocessen under garantien.

Den opdagede fejl vil blive repareret af vores reparationsservice. Hvis tilgængeligheden af reservedele er dårlig, delene er urimeligt dyre eller computeren på anden måde viser sig ikke at være værdig til reparation, vil den pågældende computer blive erstattet med en anden enhed, der afspejler tilstandskategorien af computeren, der blev sendt til Green Heroes til reparation under garantien.

Green Heroes tilbyder betalt reparationsservice i tilfælde, hvor garantien er udløbet, eller garantien er ugyldig. I disse tilfælde vil Green Heroes tilbyde en gratis fejldiagnose og et skøn over omkostningerne ved reparationen. I tilfælde, hvor garantien er ugyldig, og en betalt reparation udføres på computeren, har de udskiftede dele af computeren en 12-måneders garanti.

 1. Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte (indsæt mailadresse for relevant person/enhed i webshoppen). Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – https://ec.europa.eu/

 1. Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Green Heroes ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på www.greenheroes.dk er Green Heroes ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: [email protected].