Danmarks (måske) største udvalg af renoverede computere

SE VORES UDVALG
alt=""

Hej! Vi er Green Heroes

Hos Green Heroes tilbyder vi brugte renoverede computere, som alle har gennemgået vores omfattende renoveringsprogram inklusiv komplet funktionstest. På grund af dette, kan vi tilbyde en gratis 36 måneders garanti på alle vores computere!

Som en yderligere sikkerhed har du 14 dages returret, hvis du ikke er tilfreds med produktet.

Vi vil holde dig informeret omkring vores arbejde med vores grønne omstilling. En stor tak til vores kunder der sammen med os hjælper med at gøre verden til et bedre sted at være.

UN Verdensmål for bæredygtig udvikling

Historie

Ideen bag Green Heroes lå I ønsket om at kunne tilbyde en genfødt & mere bæredygtig computer, i en fantastisk kvalitet, til en pris der bare er i orden.

Mere end 50 millioner tons elektronisk affald genereres hvert år over hele kloden. Derfor er Renovering af brugte produkter meget vigtigt, samtidig med at det producerer op til 70 % mindre CO₂- emissioner end ved fremstilling af nye enheder. Derfor er vi nu gået online med Green Heroes konceptet, der helt klart kan hjælpe dig til at understøtte dine krav til en langt mere CO₂ neutral fremtid.

Mission

Klimakrisen har gjort det afgørende for Green Heroes at tage tage ansvar for den måde vi driver forretning på.

Vi arbejder på at blive klimaneutrale i 2024 med klimakompensation ved skovrejsningsprojekter gennem Growing Trees Network og samtidig arbejde med at give vores kunder naturbeviser, når de handler hos os, gennem Den Danske Naturfond til støtte for mere biodiversitet i den danske natur.